SPECIAL OFFER

Thursday, April 14, 2011

Ah Gua - Siapa Paling Cantik?





Elle ambil dari forward mail yang dah lama Elle terima. Ah Gua or Ah Kua merujuk kepada transeksual. Gambar-gambar di bawah adalah transeksual dari pelbagai negara. Tapi kan, ada sesetengah tu bila drag cantik sangat. Rambut bouncy, kulit flawless. Jeles sangat kat uols.


[Korean Ah Gua]


[Singaporean Ah Gua]

[Taiwan Ah Gua]

[Thailand Ah Gua]
Last but not least......... [drumroll]

[China Ah Gua]
Moral of the entry, kalau nak drag biar lawa.

2 comments:

Ilhamny.com said...

kalau tgk tu mcm xcaya jek depa nih akua..kulit pehhhhhhhh...

Elle Elyssa said...

kan kak su. kalau yg cantik tu mmg x perasan bukan perempuan tulen. tapi kalau yg tak seswai tu, kesian lak tgk

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...