SPECIAL OFFER

Thursday, April 7, 2011

Bayi dari gula?





Bayi dari gula? Bayi berasal dari gula? Yes, ada bayi yang berasal dari gula. Bayi ini diukir dari gula Marzipan yang terdiri dari gula dan Almond Meal. Kira cam cake frosting yang boleh diukirlah. Tapi sangat amazing bakat yang dikurniakan oleh Allah pada hambaNya. Dalam email forward yang Elle dapat ni tak dinyatakan siapa pengukirnya tapi sangat-sangat halus hasil ukirannya. Di bawah adalah isi kandungan email itu bersama-sama gambar Marzipan Baby.

Folks: These might be made of cake frosting but who could take a bite?    
You might appreciate these. Truly amazing and they are made of frosting!  

THIS WOMAN IS DEFINITELY TALENTED.....


Marzipan Babies
Thought you'd be as fascinated with these as I.
These are made with marzipan....really unbelievable!
While some of the faces may look "crafted" rather than "real", every detail is amazing, and the rest looks VERY real.  Be blessed and enjoy the talent given one person by God.  
  

 



Definition of Marzipan
Almond paste: a sweet paste made of ground almonds and sugar, often with egg whites or yolks, used as a layer in cakes or molded into ornamental shapes













UNBELIEVABLE!

*Forward mail from my friend Marni.

4 comments:

Hanny Quinn said...

Hey, Nice Blog..!! Feel Free To Visit Mine (^_^) http://hannyquinn.blogspot.com/

Elle Elyssa said...

thanks hanny for being my 30th follower. dah follow u balik

Isteri @ Ibu Cute said...

Macam baby betul jer...

Comel jer...

Elle Elyssa said...

cantik kan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...