SPECIAL OFFER

Thursday, April 7, 2011

Follower ke 30



Thanks kepada Hanny Quinn kerana sudi menjadi follower Elle yang ke 30. Elle ucapkan banyak-banyak terima kasih kepada mereka yang sudi melawat blog Elle ni dan sudi jugak menjadi follower.

[Picture from blogger account]

Since Hanny dah follow Elle, Elle pun segera ke blog Hanny dan follow dia. Nice blog dear. Kalau korang nak melawat blog Hanny bolehlah ke http://hannyquinn.blogspot.com. and to Hanny thanks again ya.





Cool header.. love it!

6 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

tahniah Lyss... Moh kak ida nak terjah blog si Hanny ni pulak =)

Elle Elyssa said...

terjah jgn tak terjah uols

ilhamny said...

tahniah lis..eh, abg ben ashaari pon follow..proud for u larr..

Elle Elyssa said...

thanks kak su

Hanny Quinn said...

Hey..!! I baru perasan this entry... (^_^) Muahx!! Thanks darl

Elle Elyssa said...

heheh... u're welcome

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...