SPECIAL OFFER

Friday, April 22, 2011

Kami Blogger Baru Kurang 100 Followers



Rasa menarik lak segmen Bangku Kosong ni. Memandangkan follower Elle pun baru 47 orang, Elle nak joinlah segmen. Mana tahu ada yang sudi nak follow blog Elle ni.

Cemana nak join? Ini syarat-syaratnya yang Elle ambil dari blog Bangku Kosong.

Buat satu entri dengan perkara-perkara berikut:
Tajuk entri/posting: Kami Blogger Baru Kurang 100 Followers
Isi entri simple je, ceritakan mengenai siapa antara blogger pertama anda yang menjadi follower blog anda. Buat simple entri mengenai blogger tersebut dan buat link ke blognya. Anda harus tahu, bermula dari seorang followers, anda sedikit demi sedikit mendapat followers dari sehari ke sehari. Jadi entri ini khas buat followers pertama blog anda.
Jangan lupa masukkan gambar En Hasrul ni.


Dah siap entry korang masukkan di ruangan komen di entry Bangku Kosong ni.

Ini follower Elle yang pertama. Siapa tu?
 JZ Business World [Image from JZ's profile]

JZ adalah sepupu Elle.

Yang penting, korang mesti pergi melawat blog JZ nih, sebab kalau rasa-rasa nak beli susu kambing ke atau ada benda-benda yang korang minat bolehlah terus online shopping di situ. Thanks sekali lagi JZ sebab sudi jadi follower pertama Elle.

8 comments:

The Medical Duo said...

http://synergistichatidoktormuda.blogspot.com/

The Medical Duo said...

salam ziarah elle :D

Elle Elyssa said...

thanks datang singgah sini

mujahid said...

as salam.. salam ziarah dari bangku kosong..
bersahabat dengan mu.. ^_^

Elle Elyssa said...

wassalam... thanks dtg melawat

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...

elok la kalo join bloglist Bangku Kosong. blog tu byk membantu perkenalkan blog2 baru utk berkembang. saya sndri pun dah join jugak beberapa kali.

lain kali, kalo blog BK tu adakan lg entri mcm ni, jgn lupa join skali...

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

Elle Elyssa said...

memang Elle berterima kasih sangat pada Ben Ashaari dan Bro Hasrul sebab buat segmen macam ni untuk tolong blogger2 baru. Dan tak lupa juga buat cousin Elle Mak Dara dan jugak Belalang yang tolong promote blog Elle pada orang lain.

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

salam singgah dr blog bangku kosong..
salam kenal!!~~

salam singgah dari mummy weiyda
eppy blogging ya!!

Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...