SPECIAL OFFER

Tuesday, October 11, 2011

Follower ke 190






Dah lama aku tak buat entry pasal follower aku. Maklumlah, dengan busy kerja dan juga perubahan hidup ni. Thanks pada semua yang follow. Siapa pulak follower ke 190 ni? Korang mesti nak tau kan. Lelaki ke perempuan? Er..... jeng jeng jeng, awek comel tau. Itu belum dia pose-pose model lagi tu.

Follower ke 190 kali ni ialah cousin kesayangan saya cik Miza Nazurah. Wah! Sempena besdey dia few months back dan dihasut oleh kakak kesayangannya, Kak Su, maka lahirlah blog yang dinamakan Me MizaNazurah. Aku pun pernah buat entry pasal tuan punya belog ni masa dia menang Cover Star Cosmopolitan 2011.


Silalah ye menjenguk blog beliau. Jangan segan-segan.

2 comments:

Sheeszshira Shiraz.... said...

nnt boleh la wat entry follower ke 200..hehe

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

Singah kesini...waaa mantop blog ini..nak pantun kejap le...
Ingin rasa memakan kari,
Kari cendawan batang keladi;
Girang rasa tidak terperi,
Bertemu tuan yang baik budi.

Mari tuan kita menari
Menari bersama,di hari pagi
Terima kasih ucapan di beri
Kalau ada masa, datang lah lagi.......

http://cayob.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...