SPECIAL OFFER

Wednesday, October 19, 2011

Mak Dara muncul di Majalah

Wahhhh!!! Bangga sangat tau uols. Sebelum ni aku dapat tau dari cousin kesayangan ku, Mak Dara pasal shooting dengan satu majalah femes ames ni. Sekarang dah keluar pun artikel pasal Mak Dara dalam majalah tu. Majalah haper? Majalah NONA. Aku lak yang exicted nak beli majalah ni nanti. Ada pasal artikel Mak Dara dan backpacking. Maka dengan lajunya korang harus ke kedai majalah untuk beli majalah NONA ni okay. To Kak Ida, I'm proud of you!

Ini sneak peak untuk korang. Nak baca artikel dan tengok banyak lagi gambar silalah beli majalah NONA keluaran November 2011 ye. Korang boleh jugak baca entry Mak Dara sendiri.




3 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Oh Mak Gayah!!!! tkssss lyssss sbb sudi buat entry pasal kak ida dan nona ni hehe kak ida sendiri pun belum bikin lagi sbb dok sibuk habiskan skrip drama terbaru.. hehe

tenkiuuuu sefufuku yang gojessssssssssss muahhhhhhhh

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

nak g carik gak larr..:)

Mia Liana said...

tahniah kepada mak dara! you are so adorable...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...