SPECIAL OFFER

Saturday, February 19, 2011

Nak Makan Pizza!!!



Pizza sedap kan kan. Elle, family dan Mr Hall sangat teruja kalau dengar perkataan Pizza. Terus rasa lapar. Tapi pilihan kegemaran kitorang ialah Pizza Hut. Bila kasi tarik cheese tu, fuh, ntah bilanya cheese tu nak putus kan. Feel masa makan tu tak tau macam mana nak describe. Elle dari kecil sampailah sekarang memang peminat setia Pizza Hut.


[Logo idaman hati... picture from google]

[Dulu pernah keluar pizza jejari camni.... ]

Kadang-kadang tu teringin nak makan tapi rasa malas lak nak bersiap dan drive pergi Pizza Hut. Manusia sekarang kan pemalas. Kalau rasa malas tu, call jer delivery Pizza Hut. 1-300-88-2525. Hafal okay. Malas tahap gaban lagi? Klik Pizza Hut dan order online. Kena register lepas tu korang orderlah apa yang korang nak. Elle tak pernah lagi order online. By phone pernah la.

Sempena Chinese New Year pun Pizza Hut ada promosi dan Pizza yang special. Klik pada link untuk tahu lebih lanjut okay.


2 comments:

Ilhamny.com said...

tunggu pizza yg dibelanja oleh cik elle..

Elle Elyssa said...

Insyaallah! Sila datang ke Utara. heheheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...