SPECIAL OFFER

Thursday, March 3, 2011

Haagen Dazs Dazzling





Sempena dapat gaji nilah masa nak makan benda-benda sedap.Ramai orang suka aiskrim kan. Dulu kecik-kecik makan aiskrem potong jer. Pastu dapat makan paddle pop. Lama-lama sket dapat makan Cornetto. Selepas keje, padahari tragedy 9 Sept tu, first time dapat makan aiskrem Baskin Robbin. Eh dulu pernah makan ler sekali sebab Daddy dapat voucher free. Tapi moment kali ni berbeza tau. Sebab tengah frust kan. Maceh Mr Hall sebab bawak saya makan aiskrem Baskin.

Terima kasih juga sekali lagi sebab beberapa hari lepas dapat gaji, Mr Hall belanja Elle makan aiskrem Haagen Dazs. I love u lah Mr Hall. Selalunya,pass by je sambil jeling-jeling tengok aiskrem. Sekali Mr Hall lak belanja makan aiskrem. Teruja sunggu Uols. Tapi sekali sekala bolehlah. 1 scoop with 2 topping sampai RM14++. Tapi berbaloi sangat la. Kitorang ambil perisa Macadamia Nut. Strawberry sauce topping with chocolate sprinkle. Sedap sangat okay! Rasa over pun ada gak. Tapi pedulilah, Elle teruja nih. Sesekali dapat gaji korang bolehlah pergi ke Haagen Dazs. Tempat duduk kat situ pun selesa.
Elle bukan apa. Teruja sangat sebab
1. Aiskrem Haagen Dasz okay. Elle bukannya orang senang tiap-tiap hari dapat makan.
2. Mr Hall yang belanja.

Ini untuk tatapan korang.....
[Macadamia Nut with strawberry sauce and chocolate sprinkle.]

2 comments:

Belalang Hijau said...

wah! sedapnyer...
aritu g nak rase baskin robbin jugak kat jusco perda...pastu melihatkan harganya yg terlampau berpatutan, belalang tukar beli aiskrim kat giant baru 0.99 sen...

huhuhu

Elle Elyssa said...

heheh sekali sekala belalang. hari2 mau rabak. tapi aiskrem baskin yg perisa cotton candy tu sedap. kaler purple. tapi perisa tu x selalu ada.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...