SPECIAL OFFER

Thursday, March 24, 2011

This Is Our Life





Elle tengok-tengok balik email forward yang Elle masih simpan. Elle ni suka email forward. Especially yang kelakar dan yang banyak info. Jadi kalau ada yang nak berkongsi email dengan Elle, hantar ke elyssa09@hotmail.com ye. Letak nama sekali so Elle boleh bagi kredit pada orang yang hantar tu. Sharing is Caring okay! Looking back at these 2 pictures makes me realize, well this is the reality. Our funny reality.




*Pictures taken from forward email by Marni.

2 comments:

Ilhamny.com said...

hahaha...tapi yg bout work tu, mmg tul2 larr.. skrg tgh kira ari, dah kamis dah..sok jumaat, pastu leganyerrrrrrr

Elle Elyssa said...

kan kak su. dulu masa study, exicted nak kerja. konon ada duit sendiri boleh beli macam-macam. tapi skrg, baru hari isnin dah sibuk2 bila la hari jumaat.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...