SPECIAL OFFER

Friday, April 8, 2011

Baby Kembar Bercakap Macam Orang Dewasa (Video)





Wah! Comel betul baby kembar lelaki dua orang ni. Bersembang dengan gaya dan nada orang dewasa. Comel sangat-sangat. Kalau dapat Elle memang Elle spank bontot dua-dua kembar ni. Elle suka spank bontot budak-budak kecik tambahan lagi yang pakai pampers. Spank sebab geram comel sangat. Even adik Elle Danny yang dah nak masuk 10 tahun tu pun, Elle suka tarik dia then spank bontot dia. Hahahhaaa. (evil laugh). Motif kan perlakuan sebegini rupa. Instead of cubit pipi atau gomol budak-budak tu Elle suka spank bontot. Elle pun tak faham dengan perlakuan sebegini.

Korang layan la video budak kembar yang sangat comel ni.

2 comments:

intan Norafzan said...

Hehe sian nanti dgn anak hg nti asek kena spank bontot ja. Kalau aku tgk baby gebu , aku suka squeeze dia. Iskk gerammm! Bdw thks for the viedo link, br dpt tgk! Hehe

Elle Elyssa said...

no prob dear. adik aku masa baby dulu pun aku suka spank dia. kata pakai pampers. macam tepuk bantal

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...