SPECIAL OFFER

Sunday, April 24, 2011

My 50th Follower



Tadi Elle tengok follower Elle baru 49 orang. Tertunggu jugak saper follower ke 50 ni. Sambil-sambil sibuk tengok TV, apply kerja online dan blogwalking, Elle pun balik ke dashboard nak buat entry baru. Tiba-tiba tengok follower dah 52. Exicted sangat uols sebab
1 follower Elle bertambah dan
2 follower Elle yang ke 50 ialah..... >drumroll<

Hasrul Hassan pemilik blog Bangku Kosong.



Exictednya (sambil shuffle).

Thanks sgt Bro Hasrul sebab sudi follow Elle. Elle memang suka baca blog Bangku Kosong. Banyak tips dan info yang dikongsi oleh Bro Hasrul ni. Korang patut pergi melawat blog Bangku Kosong. Elle tahu pasal blog Bangku Kosong ni pun dari entry cousin Elle, Mak Dara. Kepada follower lain pun Elle ucap terima kasih banyak-banyak sebab sudi melawat dan follow. Yang melawat tak follow pun thanks jugak sebab sudi singgah. Follow tak follow hak peribadi kan. Yang penting kita blogging sebab minat kan.

4 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

perghhhhhhhh BK follow blog Lyss... dasyat tu kazenku.. tahniah!!!! dan tahniah follower dah semakin berkembang mekarrrr... cayalah.. =)

Elle Elyssa said...

tulah. terkejut ai... thanks pada yg follow

Belalang Hijau said...

wah!!!
makin mantap blog nih...bangku kosong bukan calang2 blogger jugak...tahniah ;)

Elle Elyssa said...

thanks semua. thanks to cousin elle, belalang dan mak dara yang bagi sokongan tolong promote blog elle ni.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...