SPECIAL OFFER

Thursday, May 19, 2011

Follower ke 110

Lambatnya entry untuk follower ke 110 ni. Elle dah tak nak buat ke kompang untuk follower ke 110? Dah dapat 100 terus tak nak buat ke? Tanya Elle pada diri sendiri. Motif kan cakap sorang-sorang. Elle buat sebenarnya tapi sibuk update entry yang lain.

Cam biasa kita kasi kompang sikit. Follower Elle yang ke 110 ialah Nabila Saat. Macam nama adik Elle lak. Nabila ni peminat lebah uols. Buka jer blog dia, ada gambar lebah. Comel lak tu. Elle nak ucap terima kasih pada Nabila dan follower semua yang sudi follow blog Elle. Datang jenguk tak tinggal jejak aka silent reader pun Elle still appreciate korang. Thanks ye.


Apa lagi korang, gilah terjah blog Nabila ni.

3 comments:

nabila saat said...

waaahhh...belog cik lebah lah..!!!
hehe..
thnx elle review..
selalu la singgah belog cik lebah yek..

biasa2 je belog cik lebah ni

Elle Elyssa said...

biasa2 tapi comel

KAMIHIDUP said...

oh hai! KAMI follow sini dari entri cik lebah. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...