SPECIAL OFFER

Monday, May 9, 2011

Follower ke 90




Yeah! Kompang berbunyi lagi.

[kelepak kelepak kelepak kelepuk kelepuk kelepuk]

Thanks pada follower Elle yang ke 90 iaitu Syafira Azmal. Thanks sebab sudi singgah dan baca blog Elle. Dan kepada semua follower Elle, memang dah sedia maklum Elle akan follow diorang balik. Jadi kalau ada follower yang Elle tak follow korang balik tu bagitau ye.

Nasib baik Syafira datang balik ke entry ni. So Elle edit balik entry ni dengan menambah link ke blog nyer dan juga gambar beliau yang vaz.... Apa lagi, terjahlah blog Lanun Jalanan.


4 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

pewitttttttttttt cayalah =)

Elle Elyssa said...

berkat blogwalking dan follow orang lain. tapi jauh sgt ni nak hambat kak ida

L.a.n.u.n j.A.L.a.n.a.n said...

hai hai..

nasib bek terbace entri nie.. erm.. xde link blog erk??

sila lah.. ke lanunjalanan.blogspot.com

salam perkenalan.. ^_^

Elle Elyssa said...

sib baik singgah sini. elle nak edit balik entry ni nak masukkan link.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...