SPECIAL OFFER

Friday, May 6, 2011

Follower yang ke 80





(kelepak kelepak kelepak kelepuk kelepuk kelepuk.... bunyi kompang)

Thanks banyak-banyak pada Mr Jay sebab sudi follow blog ni dan menjadi follower yang ke 80. Seperti yang Elle cakap tadi hah dah kasi kompang pun. Follower Elle yang ke 80 ni ialah.......

(kelepak kelepak kelepak kelepuk kelepuk kelepuk.... bunyi kompang lagi)



Mr Jay.....

Tidakkah banner Jay membuatkan anda ingin ke pantai. Terasa nak klik kan kan kan.... Pergilah terjah.

Untuk tidak menghampakan follower Elle yang ke 81, meh le Elle kasi kompang sikit.



(kelepak kelepak kelepak kelepuk kelepuk kelepuk.... bunyi kompang lagi dan lagi)

Thanks MR sebab sudi follow Elle. Walaupun tak dapat jadi follower ke 80, Elle tetap bagi kompang sebagai tanda terima kasih. Jemputlah ramai-ramai ke blog MR.
[Gambar dari Profile Blogger]
Apa lagi korang? Takkan baca jer. Gi lah terjah menerjah kedua-kedua blog ni.

4 comments:

Jay said...

Wah terharunya..tak sangka pulak Jay yg ke 80.hehehe..thanks elle..:)

Elle Elyssa said...

thanks to u too

nelly said...

tahniah !

Elle Elyssa said...

thanks nelly

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...