SPECIAL OFFER

Sunday, May 22, 2011

Jalan-jalan di Straits Quay





Hari Ahad yang indah ni dah nak habis pun. Esok dah kena kerja. Semua akan rasa Monday Blues. Apa aktiviti Elle hari Ahad yang indah ni? Elle dah few days tak jumpa Mr Hall. Saja jarakkan masa untuk berjumpa. Sebab tu ler few days ni Elle jiwang sikit. Alhamdulillah, selepas beberapa siri tak sihat dan sakit perut tu, hari ni Elle rasa better dan harap semakin sihat. Dah sakit-sakit macam ni barulah sibuk nak jaga pemakanan. Sebelum ni main telan jer. Maklumlah, badan Elle ni slim slim river. Makan apa pun badan susah nak naik. Dan disebabkan kerap tak sihat kebelakangan ni berat badan yang dah slim ni makin susut.

Hari ni jumpa Mr Hall, kitorang pergi jalan-jalan di Straits Quay jer. Suka sangat dengan rekaan bangunannya yang menarik dan pemandangan yang indah. Ramai orang datang lepak-lepak kat sini dan dah semakin banyak kedai yang buka. Kebanyakan yang datang family, kawan-kawan dan couple macam Elle ngan Mr Hall.





Seriously, memang menenangkan berada di sini. Kalau rumah Elle dekat dan Elle rasa nak bersendirian time jiwa kacau tu boleh ler jalan kaki datang sini. Tapi memandangkan rumah Elle jauh dan motif la kan nak drive jauh-jauh semata-mata nak datang sini, baik Elle tidur kat rumah. Kan?

5 comments:

fiza said...

Wah mesti best p sini sebab dah 2x Mel wat entry tentang Straits Quay nie..Leh la p bila tak tau nak mana nanti..

KAMIHIDUP said...

cantik. :)

menusuk hati said...

bestnya berjalan2 dengan orang tersayang.hik!

Elle Elyssa said...

kalau peminat dslr blh datang sini bawa dslr korang, tangkap gambar. view dia mmg cantik

anismelon said...

wah..santik nye..xpnh pg pon..santek santek..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...