SPECIAL OFFER

Monday, May 16, 2011

Jambu Memang best





Jambu sangat best. Bukan buah jambu tapi kumpulan Jambu gabungan Tauke dan Yus di Maharaja Lawak 2011. Elle tiap kali tengok memang gelak giler-giler dengan telatah diorang. Dalam banyak-banyak lawak, Elle suka masa Yus jadi Nora Danish tu. Muka ketat je buat lawak. Dan yang minggu lepas silent comedy pun lawak sangat-sangat especially masa Tauke tengah surfing dengan background music Hawai Five O. Memang sangat kreatif. Elle betul-betul terhibur dengan telatah diorang. Betullah kan laughter is the best medicine. Tengah-tengah sakit pun boleh terlupa sakitnya dengan lawak diorang.


Kepada korang yang tak tengok atau dah tengok tapi nak tengok lagi, ini video dari YouTube. Dua lawak yang menjadi kegemaran Elle.

Maharaja Lawak - Jambu - Minggu ke 4


Maharaja Lawak - Jambu - Minggu ke 7

6 comments:

Ecul said...

memang best jambu..sangat konsisten setiap minggu kan?

Elle Elyssa said...

betul tu ecu. elle dari first week lagi suka dengan diorang. 2 video atas tu memang minggu yang paling elle suka

phycrewz said...

ha,a..jambu terbaek. tapi sepah pun mantap juga tu. jozan jg. klu 3 final,kasi dorgla..

Elle Elyssa said...

betul tu. elle setuju. tiga-tiga tu sesuai sgt kalau ke final

Nurul Afifah said...

gila lawak..dia tiru nora danish lagi..haha...siap baju pink ketat tu..tak boleh bla gila..

btw..kau ditag:
Segmen : Aku tak kenal follower aku

Elle Elyssa said...

yg tiru nora danish tu yg tak boleh tahan.. lawak giler.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...