SPECIAL OFFER

Friday, June 24, 2011

Kuih Raya and Hamper by Hot Mama






Siapakah hot mama yang buat bisnes kuih raya dan hamper ni? Bisnes yang sangat menarik. Bangga bila dengar kakak Ell yang hot ni buat bisnes. Korang bukan setakat boleh beli kuih raya, tapi hamper yang mengandungi pelbagai jenis kuih raya dan dihias cantik. Sesuai tau nak bagi hadiah kat orang dan harganya berpatutan. Nak ambil hati bakal mak mertua? Orderlah.

Korang boleh tengok apa kuih dan hamper yang dijual di Adza Shop.


Tengok banner diorang. Nampak tak kuih dan hamper tu? Menarik kan. Klik di banner ni untuk tengok dengan lebih lanjut lagi. Promo baik punya.

3 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

fuyoooooooooooooooooooo tks lyss tolong pomot busines kami ni hehehe.. Lyss tak nak order ke.. harga family punya dont worry hehehehe

KAMIHIDUP said...

hot mama ni hot tak?

Elle Elyssa said...

memang hot

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...