SPECIAL OFFER

Wednesday, June 22, 2011

Ell Menghilangkan Diri

Dah dua hari Ell tak buka langsung Facebook, Twitter, Tumblr dan blog ni. Ell sangat sibuk dengan urusan lain. Kepada bloggers atau pembaca blog yang singgah ke sini, Ell ucap terima kasih banyak-banyak. Kalau korang masih baru di blog Ell ni, bacalah entry-entry lama. InsyaAllah Ell akan update blog ni lagi. Ell dah stress sangat beberapa hari ni dan memang tension. Tapi Alhamdulillah dah habis satu hal dapat diselesaikan. Bolehlah Ell tarik nafas lega sikit. Tapi banyak lagi sebenarnya tak settle.

Semoga Allah permudahkan segala urusan dan Elle bersyukur sangat pada Allah kerana banyak membantu dan memberi petunjuk pada Ell. Dan thanks juga kepada family dan Mr Hall yang banyak bagi sokongan dan memahami. Entry baru Ell akan updatekan nanti.

2 comments:

Ilhamny.com said...

jangan stress2 sangat sayang... kalau sampai tak boleh handle, lepas sembahyang tu menangis dkt allah, ceritakan semua kesedihan kita tu, sensorang..sure lepas tu akan rasa lega sgt.. ok..muahhhh

Elle Elyssa said...

thanks kak su. mmg selalu buat macam tu seronok ke sedih mmg hanya Allah yg memahami.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...