SPECIAL OFFER

Wednesday, June 1, 2011

Siapa pemandu Bung Mokhtar?





Teka siapa yang bawa kereta dan Bung Mokhtar yang jadi penumpangnya? Korang mesti ingatkan kecoh dulu bila Bung Mokhtar kata pemandu wanita merbahaya. Tapi hari ni bila Ell buka surat khabar The Star, Ell tergelak baca satu berita ni. Itulah, lain kali fikir sebelum bercakap dan jangan cakap sesuka hati. Nanti terkena balik kat diri sendiri.


Nak tahu siapa pandu kereta yang Bung Mokhtar naiki? Tak lain tak bukan isteri beliau sendiri, Zizie Ezette. Hai, perempuan lain merbahaya. Isteri awak bukan perempuan ke? Harap lepas ni sesiapa pun yang nak keluarkan apa-apa kenyataan berfikir dahulu sebab terlajak kata buruk padahnya. Sebagai pemandu perempuan yang memandu setiap hari ke kerja, memandu bila Daddy letih atau bawa Daddy ke hospital, memandu bila Daddy tak dapat ambil Danny dan tanggungjawab Ell ke sekolah untuk mengambil Danny, bawa Mummy keluar beli barang bila Daddy tak larat nak keluar dari rumah dan banyak lagi. Janganlah buat kitorang, pemandu perempuan ni berkecil hati bila fakta yang dikumpul selepas kenyataan itu dikeluarkan menunjukkan peratusan tinggi kemalangan yang berlaku membabitkan pemandu lelaki.

Ell tak nafikan ada pemandu perempuan yang tak cekap di jalan raya tapi jangan salahkan semua perempuan. Macam Anonymous yang komen di entry Ell sebelum ni. Helo En Anonymous, kalau kau sakit ke haper dan yang memandu bawa kau ke hospital tu perempuan, kau patut malu okay. Jadi hormatlah semua orang tak kiralah lelaki atau perempuan sebab semua orang memberi sumbangan dari segi idea dan tenaga untuk negara dan juga kehidupan seharian.

Bawah ni artikel dalam The Star. Ell tak benci pun kat Bung, malah semua orang buat kesilapan dan terlepas kata cuma Ell harap lepas ni sesiapa pun jaga sikit percakapan tu. Dan Ell minat lakonan Zizie Ezette. Teringin nak tengok Zizie berlakon kembali di kaca TV.

Guess who’s driving Bung Mokhtar around the city!

KUALA LUMPUR: Despite his remarks in Parliament about women being bad drivers, Kinabatangan MP Datuk Bung Mokhtar Radin is being driven around the city by his wife Zizie Ezette. She said she drives him around Kuala Lumpur because “he trusts my driving”.
Zizie said she had to follow her husband’s tight schedule as MP, including making trips to his constituency in Sabah.
However, the 33-year-old actress denied that she was quitting acting.
She admitted she had been off the radar ever since she tied the knot with the controversial MP in December 2009.
“I’m still in the process of getting to know my husband, his life and his work,” she added.
Zizie said she had no inkling that being married to a politician could be so tough.
She added that she was hurt by reports in the Malay dailies that she had quit acting.
“It hurts when people say I’ve quit showbusiness because I married a rich Datuk,” she told The Daily Chilli in an exclusive interview.

[extract from google]
Just My Thoughts: Kalau perempuan hot macam ni korang marah tak?

1 comment:

Kendra Bing said...

Discover blogs,videos and pics you otherwise wouldn't have at http://kendrabing.com . Or submit your blog posts to be part of the whole big collection.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...