SPECIAL OFFER

Wednesday, September 21, 2011

Facebook oiii Facebook

Rata-rata dalam status Facebook, mahupun dalam blog, ramai yang bising dengan perubahan dalam Facebook. Tak terkecuali juga aku yang sudah sedia blur sebab baru lepas makan ubat, menjadi double blur bila tekan jer 'Home' terus news feed aku berubah. Untuk setiap orang dalam friend list kau tu, kau boleh pilih update apa yang ko nak tau pasal dia. Aku pun tak habis tengok lagi perubahan tu sebab otak aku sekarang ni agak lambat respond dengan hidung yang dah kemerahan ala-ala Ronald McDonald. Perlukah aku beli kasut oversized jugak? Owh tidak!

Perubahan macam mana pun yang berlaku pada Facebook....




  • kita still curi-curi buka Facebook waktu kerja
  • waktu lunch kalau depan komputer lagi masyuk di layan
  • dah few days tak buka Facebook mesti rasa rindu pastu fikir apa la yang jadi dalam Facebook hari ni?
  • "Owh! I broke a nail!" punnn  nak update kat status walaupun dah bertambah butang pelik-pelik keliling status box tu
  • tak boleh online dalam komputer/laptop? tak pe aku kan ada Blackberry/Iphone/smartphone

apa-apa pun perubahan yang berlaku... tetap

[extract from google]

Pakai le baju tu pergi tidor

3 comments:

F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A said...

;) heee.....dulu coke...sekarang minum facebook, makan facebook, mandi facebook, tido facebook... lols...

Me Elyssa said...

kan... especially bila blh access thru smartphones

F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A said...

yesh... sangat agree... hu hu hu....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...