SPECIAL OFFER

Friday, October 21, 2011

Follower ke 210



Thanks banyak-banyak kepada follower yang ke 210. Follower aku kali ni dah ada domain sendiri ye. Rasa terharu pun ada sebab sudi follow blog aku ni. Maceh :D Semestinya aku kena kenalkan follower ni pada korang supaya korang boleh serang dan terjah blog yang comel ni.

Follower ke 210 ialah Mia Liana. Sedap nama dia. Ibu kepada seorang anak yang comel dan Pelajar tahun akhir Bachelor of Information Technology di OUM Johor. Sama course le kita rupanya. Banyak entry menarik di blog Mia ni jadi cepatlah korang terjah blog Mia ye. Thanks Mia sudi follow Ell.

2 comments:

Mia Liana said...

wow! terima kasih ya ell. terharu rasanya...

p/s: anak mia cuma seorang sahaja. gambar je ada 2 kat header tu...

Me Elyssa said...

sorry mia. ingatkan dua. dah edit dah entry ni.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...