SPECIAL OFFER

Tuesday, January 10, 2012

Pilih Kasih Ke?

Honestly aku pernah dengar pasal Pilih Kasih yang ala-ala Anak Wayang tu tapi tak pernah tengok pun. Memandangkan I selalu letih lepas balik kerja dan jarang tengok TV (I rasa dah lama jugak tak tengok TV), I tak pernah le tengok program Pilih Kasih ni sampailah dah masuk musim ketiga. Kenapa nak tengok sekarang? Ni semua sebab cousin I, Miza dah terpilih untuk masuk dalam program realiti ni dan mengikut kata kakaknya, Kak Su dia akan dikuarantinkan selama 4 bulan. Tahniah yang! Rezeki kau le tu memandangkan kau memang berminat.



Patutlah hari tu dia ajak I hang out dan katanya lepas 7 Jan dah tak boleh jumpa. Saja jer kan biarkan I saspen. Sorrylah! Kakakmu ni dah berhari-hari demam tak baik-baik. Rupanya terpilih masuk dalam program ni. Pilih Kasih Musim ketiga ini akan disiarkan setiap hari Ahad jam 9 malam. Nak cerita banyak pasal pilih kasih ni pun I tak pernah tengok jadi kalau korang nak tahu korang kenalah tengok setiap hari Ahad nanti. Untuk adik I Miza, congrats, teruskan usaha untuk benda yang kau minat dan buat yang terbaik.

Additional info untuk korang, Miza pernah memenangi Cover Star Cosmopolitan tahun lepas.

Update - Additional Info pasal Miza Azura

5 comments:

Belalang hijau Perisik said...

rasa mcm spupu saya juga :P

Me Elyssa said...

almaklumlah. kita kan sekupu

Jz Online News said...

saya juga! saya juga! saya mesti PILIH!!! :)

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

tu lah lys..tak penah2 ksu tgk pilih kasih nih, rtm pun jrg sgt2 bukak.. skrg nih tetiba nak wajib tgk rtm lak... ahad nih kot stat x silap..

sarah said...

moga yang terpilih akan tunjukkan bakat yang hebat...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...