SPECIAL OFFER

Wednesday, March 30, 2011

Deco Deco Bang Bang Boom


First time Elle join segmen di blog Otai Blogger Ben Ashaari ni. Selalu blogwalking jer.
Nak join segmen ni .. amat mudah sekali .. Cam biasa .. buat satu entri ... Letakkan header BEN ASHAARI BLOG .. Tajuk , DECO DECO BENG BENG BOONG ! hahahha.. ok ? Dan linkkan ke blog ini , WWW.BENASHAARI.COM .. bukan link ke entri nk tau ! ke blog ini .. ok ? senang je.. tu jer ..
Kemudian .. bila dh siap ... tinggalkan url korang di ruangan entri ini .. tu jer .. Ok .. url korang tu , cuma url blog korang .. bukan url entri korang tu.. ok ? Faham tak ?? Contoh , www.benashaari2.blogspot.com .. tu jer .. ok ? CUn ?
Jom kita join bersama-sama, http://www.benashaari.com/

6 comments:

farhana masdo said...

terjah dr segmen bro ben .
saye pmbace baru di belog kamuu ~ :)

jmpot singgah ma belog okay :)

Elle Elyssa said...

thanks farhana datang melawat... saya akan terjah blog awk

dwaty said...

cantik blog kamu... nice... n... simple...

cik ayin said...

tukar ruangan komen ni pada pop-window..lagi senang..buang worf verification tu..
urmmm..keep blogging :)

Elle Elyssa said...

thanks datang melawat and thanks for the comment too

cik riffa :) said...

not bad lah blog ni
semmpoii!!!


jom visit and follow kte balikk yaww;DD


http://theeanddead.blogspot.com/2011/03/deco-deco-beng-beng-boong.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...