SPECIAL OFFER

Thursday, March 10, 2011

Siput babi makan burger?




What the hell? Bukan lagu baru Avril tapi betul ke siput makan burger?

Tengok apa yang Elle jumpa masa baru balik rumah tadi.
[Mari makan burger]

Comel kan? Cam kenal jer burger tu. Maybe sebab siput-siput ni nak gi beli kat Mc D macam susah kan. Nak order, manusia tak faham bahasa siput. Kalau customer beratur kat belakang siput-siput ni mesti dah maki hamun sebab lambat sangat nak bergerak ke depan dan order.

Customer: Cepatlah! Lembab tul lah. Macam siput.
Siput: Aku memang siput, bodoh. (Berkata dalam bahasa siput)

Staff Mc D pun nanti macam serba salah. Customer is always right kan! Jadi dalam berkumpul keliling burger dalam flyers Mc D pun jadi ler. Jamu mata jer.

3 comments:

Ilhamny.com said...

tengok, siput pon dah canggih..xnak makan daun dah..

fiza said...

Siput tue mengidam kot..hehehe..Mel bela ker siput tue?

Elle Elyssa said...

tak bela fiza. tetiba ja balik rumah tengok 3 ekor ni kerumun burger. dah la masa tu gelap. suluh2 guna hp rupanya siput babi. besar lak tu...

kak su, canggih kan siput ni

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...