SPECIAL OFFER

Monday, April 25, 2011

Dua Roomate Yang Psycho





Elle tengah blogwalking sambil facebooking dan terjumpa satu vlog yang dishare oleh says.my di FB. So layan je lah video tu. Elle teringat Elle pernah baca di beberapa majalah dan juga internet, Cara-cara untuk psychokan roomate korang. Diadaptasi dari artikel tu budak berdua ni buat vlog. Memang kreatif dan pandai diorang berlakon dan shoot video ni. Korang ni dik, mengingatkan akak pada zaman kemerengan bersama-sama housemate dan roomate akak dulu. (Aku dah akak ke skrg? Tuanya.). Kepada housemates dan roomates ku, suka duka dan bergaduh kita dulu adalah kenangan indah bagi Elle. Ada yang dah kawen, yang kerjaya nyer bukan calang-calang, berjawatan tinggi. Syabas bete! Rindu lak zaman study dulu. Tsk!

Korang layanlah video ni. Di Youtube, video ni diupload oleh UMVC dan UMVC ada juga buat announcement supaya bebudak yang buat video ni PM dia. Korang memang berbakat dik.


3 comments:

Arisa said...

hehe. lucu la :) mmh psycho.

Elle Elyssa said...

zaman study ler best mereng2

misz fae said...

blogwalking!;)

meh singgah blog fae :

http://fzhjmldn.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...