SPECIAL OFFER

Monday, April 25, 2011

Follower ke 60 ialah...



Sibuk Elle blogwalking ke blog lain especially bloggers yg singgah di blog Elle dan tinggalkan shout out. Klik jer Dashboard, follower Elle dah bertambah menjadi 60. Sebelum 59, Elle tertunggu-tunggu jugak siapalah yang sudi jadi follower ke 60 ni.
Rupa-rupanya salah seorang blogger yang tinggalkan jejak di shoutout yang follow Elle. Tak rugi Elle melawat blog dia dan follow. Siapa follower yang ke 60? Siapa? Siapa?

Sebelum korang tempeleng Elle 15 kali Elle nak umumkan follower Elle yang ke 60 ialah Syalliey Yatiey. Yatiey tuk miak Miri, Sarawak. Kacak sik? (Translation: Yatiey ni budak Miri, Sarawak. Cantik tak?)Heheh... Elle faham bahasa Melayu Sarawak dan boleh cakap sket2 cuma tak lancar sgt. Maklumlah, dah bertahun berhousemate kan bebudak sarawak. Ish! Dah datang dah rindu kat diorang. Tsk! Tetiba teringat umai.

Inilah Yatiey.

[Pic dari blogger profile]
Apa lagi korang. Pergilah terjah blog Yatiey yang cute miut nih. Thank Yatiey sebab follow Elle balik.

2 comments:

Liey Yatiey said...

Thanks buat entry ni :) hehe ^^
Selamat berblogging!

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.bw here^^ nice blog :)
Feel free to visit me @ frommetoyou~
Ada entri baru^^ TQ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...