SPECIAL OFFER

Tuesday, April 26, 2011

Follower ke 70



Wah berkat blogwalking dan rajin follow bloggers lain, followers Elle hari ni berjaya menjangkau angka 70. Selain tambah followers, Elle dapat jumpa macam-macam blog yang menarik dari segi entry dan design. Sangat loike uols! Siapakah gerangannya follower Elle yang ke 70 nih? Give a big applause to.... jeng jeng jeng .


[Pic from blogger profile. Jadi blur lak lepas besarkan gambar]

Thanks sangat sebab sudi follow blog Elle. Masuk jer blog Alvian, Elle tertarik dengan template blog dia. Simple tapi lawa. Siap ada Quote of the Week lagi. Jomlah korang terjah blog Alvian ni.

5 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

pewitttttttttttttttt cayalah kazenku

Elle Elyssa said...

ai baru jumpa cara untuk tingkatkan blogger dgn blogwalking dan follow bloggers lain. tapi jauh ketinggalan ngan kak ida.

NAY said...

wahh..tahniah2...!!..xda rezeki la nk jadi follower ke70.cewahhh..heheh..apa2pun keep it up tuan punya blog..:)

Ilhamny.com said...

rasa baru jek aritu lis tulis, dah 50 folowwer...bagus2, cepat tul naik..tahniahhh..jeles nih..hehehe

Belalang Hijau said...

usaha lift kejayaan...cuba lagi dan cuba lagi (mcm bg smgt utk amik spm lak) huhuhu...

-belalang ada tag elle utk satu contest.hope elle sudi join

http://www.suarabawahtanah.com/2011/05/semanis-senyum-mu-ibu-contest-by-yan.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...