SPECIAL OFFER

Tuesday, May 31, 2011

AKU KATA TAK NAK , TAK NAK LAA






Kenapa aku tak nak merokok?
1. Sebab aku perempuan dan tak elok kan perempuan merokok.
2. Aku tak tahan bau rokok. Kalau lalu depan orang sedang merokok aku terpaksa tahan nafas.
3. Aku tak suka bau mulut orang merokok sebab bau busuk rokok tu kuat.
4. Aku sayangkan paru-paru aku dan nak hidup lama.
5. Mr Hall yang lelaki pun tak merokok. Aku nak merokok buat apa kan?
6. Sebab aku tak teringin langsung nak merokok. Setitik zarah pun tak teringin walaupun diajak.
7. Aku nak family aku (bakal family) smoking free iaitu bebas merokok bukannya merokok percuma.

Sesiapa nak join segmen Ben Ashaari ni klik banner kat atas.

5 comments:

Haris Kaito said...

dari blog abg ben...
jom singgah blog Haris...
follow lebih baik...he3...

JOM TERJAH SINI!!

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

Salam ,

Terjah & follow dari Segmen BA

http://themptyanty.blogspot.com/2011/05/aku-kata-tak-nak-tak-nak-laa.html

FB: ALady NamedYanty

Katakan TAK NAK!

shopping2u said...

salam.. singgah dari blog incik otai.. dan terus follow.. selamat berkenalan :)

solomolo said...

merokok tak nampak cool...
merokok tak nampak hebat...

jom baca entri tentang percutian ke Bali di blog solomolo...

Elle Elyssa said...

thanks singgah sini. cuti ke bali? jap nak terjah blog solomolo

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...