SPECIAL OFFER

Tuesday, May 17, 2011

Segmen : Aku tak kenaL follower aku..

Segmen lagi kawan-kawan. Elle telah ditag oleh Nurul untuk join segmen yang dianjurkannya sendiri. 
Marilah join ramai-ramai.

Segmen ni kena jawab soalan ;



1.  Nama, umur dan url blog..

 Since Elle tak nak dedahkan nama sebenarnya, nama Elle di sini ialah Elle Elyssa.
Tahun ni umur Elle bakal menjejak 28 tahun.
URL blog Elle ialah http://elleelyssa.blogspot.com/.

2. Share 3 random fact about you..
- Elle suka baca buku sejak kecil dan masih rajin baca novel dan majalah.
- Elle aktif blogging sejak 2004 tapi lebih kepada simpanan sendiri jadi blog ni Elle buka untuk berkongsi minat Elle bersama bloggers yang lain.
- Elle ni tergolong dalam kategori kecik molek atau petite. I look younger than my real age.

3. A silent reader or not.?

Not a silent reader. Elle rajin juga komen di beberapa entry blog lain dan kalau tak komen pun Elle akan tinggalkan jejak di shoutbox.

Lepas tu tag paling kurang 3 blogger..here is the trick...korang kena tag follower korang yg paling recent..pastikan diorang tahu diorang ni di tag..sbb tu la nama segmen ni "Aku tak kenal follower aku"..
jgn lupa bg link entry korang kat entry ni.

3 followers yang terkini Elle tag ialah...


10 comments:

my-shopping2u said...

hehe.. maceh2... amik berkat kt sini.. :)

Khairil said...

terima kasih tag maidaribendang...rajinnya join segmen ni...happy blogging...

Srikandi Bonda said...

Yun nak join.. boleh? ^__^

my-shopping2u said...

hehe.. awk jugak kena tag..
http://www.my-shopping2u.com/2011/05/segmen-aku-tak-kenal-follower-aku.html

Elle Elyssa said...

hahahah... tag mentag sesama sendiri. elle join sbb kena tag dan nak bg sokongan untuk segmen ni. yun nak join pun blh walaupun tak kena tag

Nurul Afifah said...

thanks for join elle.. :)

Elle Elyssa said...

no problem

harrazdani said...

bagus gak segment ni...;-)

Elle Elyssa said...

sesiapa nak join pun boleh.

F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A said...

wah menarik nih...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...