SPECIAL OFFER

Friday, June 3, 2011

Anak Dah Tiba





Kalau korang dah lama ikut blog Ell ni, korang mesti familiar dengan entry tentang filem pendek karya Martias Ali, iaitu suami kepada cousin Ell, Kak Ida aka Mak Dara. Ell punyalah teringin nak tengok short film ni. Memang bagus dan simbolik. Tahniah Abang Yas dengan karya yang bagus ni. Ell puji maksud tersirat yang Abang Yas selitkan dalam short film ni. Sekarang korang dah boleh tonton short film ni yang bertajuk Anak atau dalam bahasa Inggerisnya Heir.

6 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

pewitttttttttttt.. hehehee

KAMIHIDUP said...

nice. :)

umie said...

heay,awk blakon same ke..??kite punye cousin pon ade skali...husband & wife..

Elle Elyssa said...

tak. ell tak berlakon sekali. yeke husband & wife berlakon? baguslah dapat fuit lebih. filem ni husband cousin kite, mak dara yang jadi pengarah.

aLieF si Muncung ManiS said...

saya nak jadi hero boleh tak?? haha..kidding

aLieF si Muncung ManiS said...

saya nak jadi hero boleh tak?? haha..kidding

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...