SPECIAL OFFER

Sunday, June 5, 2011

Di manakah El Elissa?

Dah few days tak post apa-apa entry. But thanks to korang yang sudi singgah sini. Ini pun Ell online kejap dalam hotel. Ell sekarang ni tengah bercuti dengan family di KL. I really need this vacay. Nanti lepas Ell balik Penang, Ell akan post few entries pasal vacay kat sini. Kepada korang yang sedang bercuti macam Ell ni enjoy your vacay okay. Yang tak pergi bercuti, teruskan aktiviti korang bersama yang tersayang. And to Mr Hall, I miss you............ YUNK! (Dengan gaya paling annoying)

Oh ya! Sambil melawat blog Ell ni korang tengoklah contest yang dianjurkan Nestle Drumstick yang sedap tue. Click for more info k.

[Extract from google]

3 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...